tiistai 4. toukokuuta 2021

Kameran edessä

 

Tänään oli jännittävä työpäivä. K. H. Renlundin museo yhdessä Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän kanssa tekee Keski-Pohjanmaan alueen taiteilijoista esittelyvideoita, ja tänään kuvausryhmä kävi minun työhuoneellani. Video tulee aikanaan katsottavaksi museon Youtube-kanavalle ja video arkistoidaan museon materiaaleihin. Saapa nähdä, millaisen kokonaisuuden editoija saa kuvausmateriaalista kasaan. 

Oli kuumottavaa olla kameran edessä, mutta onneksi sai puhua itselleni läheisestä ja rakkaasta aiheesta, eli omasta luovasta työskentelystä. Jos tällainen videoesittely tehtäisi vuoden päästä, olisi työhuoneellani enemmän materiaalia, kun olisin apurahakauden aikana jo saanut enemmän työstettyä uutta, mutta nyt mentiin sillä mitä oli. 

Jäi miellyttävä olo, vaikka tämä olikin siellä epämukavuusalueella osittain. Kuitenkin iloitsen, että näitä videoita tehdään museon toimesta! Pidän itse taiteilijaesittelyjen katsomisesta, koska silloin taiteesta ja sen tekijästä saa paljon enemmän irti. Joten mahtava juttu, että itsekin sain antaa materiaalia tällaisen esittelyn tekoon. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti