maanantai 26. lokakuuta 2020

Ensilunta ja hampurilainen

 

Loppukeväästä lähtien olen haaveillut kookkaiden öljymaalausten maalaamisesta, mutta aika ei tuntunut otolliselta sen haaveen vielä toteutua.  Mutta sitten päätin antaa inspiraatiolle periksi ja aloin valmistaa kookkaampaa maalauspohjaa. 

 

Ensilumi tuli käymään ulkona, ja työhuoneella maalasin suurella innolla. Oli ihanaa!

Olin hankkinut ensimmäistä kertaa kokeiltavaksi öljyväripuikkoja, ja ne toivat työskentelyjälkeen uudenlaista ilmettä. Vähän sellaista rosoisuutta. Puikot toimivat hyvin muun maalaustyön ohessa.


Yksi uusista abstrakteista öljymaalauksista lähti taas uuteen kotiin, ja tällä kertaa opettelin tekemään ns. hampurilaispaketin. Pakkasin siis teoksen kovalevyjen väliin ja suojasin vaahtomuovilla reunat. Tuli tukeva ja hyvin suojaava paketti. Tämä paketoimistapa suojaa isompia taidelähetyksiä niin kotimaahan kuin ulkomaille.

 

Tällä hetkellä nautin työstäni todella. On inspiroivaa päästää irti vanhasta ja antaa teoksen kertoa, millaiseksi se haluaa tulla. Haaveilen työajan lisääntymisestä, ja haluan uskoa että se vielä kohta toteutuukin. Sitten täytyy miettiä hoitokuviot lapsille uusiksi, mutta luotan siihen että asioilla on tapana järjestyä. 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti