tiistai 7. huhtikuuta 2020

Pienin askelin

Minulla on joka työhetki "ota lapsi mukaan töihin" -päivä. Siis 1-3 kappaletta, eikä tähän Koronalla ole ollut osaa. Paljonhan me kotoillaan, mutta lapsillekin on mukavaa vaihtelua tulla äidin mukana töihin, täällä on rauhallista ja käsiä muistetaan pestä myös täällä.

Luova työskentelyni etenee pienin askelin nyt vauva-aikana. Olen ollut kiitollinen, että se on ollut edes jotenkin mahdollista. Tavoitteita en voi laittaa, kun aika ja jaksaminen on kortilla. Mitä se onkaan, kun joskus taas saa nukkua kokonaisia öitä!

Verkkokauppa Taikon kautta myynti on ollut mukavan vilkasta. Pitänee pian lisätä valikoimaan teoksia lisää. Korona näköjään saa ihmiset sisustamaan kotisohvalta käsin kotimaista taidetta, kiitos siitä.

Syvempi ymmärrys
2020, akryyli levylle, 60 cm x 45 cm

Tämä teosten aihepiiri "Lohdun pesä" osuu yllättävästi ytimeen, mitä tulee juuri tähän aikaan. Se, mikä ajoi minut teeman käsittelyyn ja mitä prosessoin omaksi terapiaksi, ei tietenkään liity Koronaan, mutta on hienoa, jos teokseni voivat antaa tänä haastavana aikana ihmisille lohtua ja voimaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti