perjantai 11. maaliskuuta 2016

Teosvälitys 2016

Seppeleet
öljy kankaalle, 2015
110 cm x 140 cm
3000 €

Helmentarjoaja
öljy kankaalle, 2014
130 cm x 130 cm
3400 €

Tänä vuonna osallistun näillä teoksilla Taidemaalariliiton teosvälitykseen.
Huomaathan muutkin myynnissä olevat "Toivon valtakunnan" teokseni täällä blogini sivulla "Myytävänä". Hintatiedot saat kysymällä.

"Maalaustaiteen vuosittainen suurtapahtuma valloittaa jälleen Kaapelitehtaan Merikaapelihallin. Myynnissä on tänä vuonna 1579 taideteosta lähes 600 Taidemaalariliittoon kuuluvalta ammattitaiteilijalta kautta Suomen. Teosvälitys on ainutlaatuinen tilaisuus saada kokonaiskuva Suomen nykymaalaustaiteesta ja nähdä millaisia tekijöitä taidekentällä nyt on. Teoksia on kaikista eri tyylisuunnista, toteutettuina monilla maalaustaiteen eri tekniikoilla. Teoksia on paljon myös monilta nuorilta vasta uransa alkuvaiheessa olevilta taiteilijoilta. Oman kokoelman keräämisen voit aloittaa nyt. Ostamasi teoksen saat heti mukaan. Osto on mahdollista myös korottomalla osamaksulla.
Kaikki ovat tervetulleita, perheet, nuoret ja vanhat – näyttelyssä vierailee vuosittain lähes 20 000 kävijää. Maalaus on ainutkertainen. Maalauksen kyky kuvata samalla niin ulkoista kuin sisäistäkin todellisuutta on viehättänyt ihmistä kautta aikojen. Suuresta määrästä löytää aina itseään koskettavia teoksia.
Taidemaalariliiton teosvälityksellä on pitkät perinteet. Tilaisuus oli 1970-luvulla valtion taidehankintojen ostotilaisuus. Nykyisin teosvälityksen ostajista valtaosa on yksityishenkilöitä. Vanha tehdasrakennus tarjoaa mielenkiintoiset puitteet perinteisestä taidenäyttelystä poikkeavalle tilaisuudelle, ja se houkuttelee paikalle myös runsaasti yleisöä galleria- ja museonäyttelyiden kävijäkunnan ulkopuolelta. Teosvälityksen tavoitteena onkin löytää uutta kuvataideyleisöä ja madaltaa kynnystä kuvataiteen näkemiseen. Tervetuloa!"

Taidemaalariliiton teosvälitys 12.3. – 20.3.2016
Kaapelitehdas, Merikaapelihalli
Tallberginkatu 1 C, Helsinki
Avoinna: ma – pe 12 – 18, la – su 11 – 17
11.3. avoinna ajanvaranneille. Vapaa pääsy.

Taiteilijoiden opastamat yleisöesittelyt:
la ja su klo 12 ja klo 14
Lisätietoja: Katariina Lager 09 6811 0575, katariina.lager(at)painters.fi
Seuraa tapahtumaa facebookissa: Taidemaalariliiton teosvälitys

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti