sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Kiitollisena eteenpäin

Kylväjät
öljy kankaalle
130 cm x 130 cm
2014

Näyttely Helsingissä tuli laitettua pakettiin ja seuraavassa pientä jälkipuintia siitä. Tämähän oli itselleni monella tapaa merkittävä näyttely, sillä olihan se ensimmäinen yksityisnäyttelyni Helsingissä täysin ammattilaisena. Kaksi edellistä kun sijoittuvat opiskeluaikaani sekä lopputyöhöni. Minulla oli valmistumiseni jälkeen kiinnitys Galleria Uusitaloon Lönnrothinkadulle, mutta sitten tuli Taidekeskus Salmela, ja Uusitalo lopettikin toimintansa aivan yllättäin, ja niin jäin joksikin aikaa palloilemaan.

Helsingissä on pitkät näyttelyjonot, joten näyttelyitä ei noin vain haeta. Olikin mahtavaa, että G12:sta löytyi vielä vapaa aika tälle vuodelle, kun kesällä 2014 näyttelyaikoja kyselin. Niin sai Toivon valtakunta mitä parhaimmat puitteet.

Ripustuksesta tuli juuri niin harva ja hengittävä kuin halusinkin. Kuulin näyttelystä pelkkää hyvää palautetta. On monta asiaa, mistä saan olla kiitollinen. Kaiken kruunuksi Oulun Taidemuseo hankki kokoelmiinsa Kylväjät, mitä muuta voisi edes toivoa? Teoksen saanti julkiseen kokoelmaan on aina hyvä kannustin eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti