perjantai 21. marraskuuta 2014

Muutos suunnitelmiin


Olen suunnitelmallinen. Saatan käyttää yllättävän paljon aikaa vain suunnitellen tulevia teoksia ja näyttelyitä. Kirjoitan ylös ajatuksiani, ja tyytyväisenä suljen mietekirjan kannet, kun ajatustyö on tullut kylläiseksi. Suunnitellessa en ota huomioon mahdollisia muuttujia, ja jos jotain sitten muuttuu, pakka menee sekaisin ja suunnitelmat pitää kasata uudelleen. Kuten nyt.

Minulle tarjottiin Oulusta näyttelyaikaa tulevalle tammikuulle, ja otin sen vastaan. Piti vähän laskeskella, saanko teoksia riittävästi kasaan ja mielekkään kokonaisuuden työhuoneellani olevista teoksista, ja siltä nyt näyttää että tätä Toivon valtakunta -sarjaa (ja vähän muutakin) pääsee Ouluun esille.


Muutama oleellinen teos on Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton vuosinäyttelyssä Imatralla samaan aikaan, mutta hyvä näyttelykokonaisuus on silti vuoden aluksi tarjolla Neliö-Galleriassa oululaisille ja siellä päin liikkuville. Itse asiassa hauskaa päästä aloittamaan vuosi yksityisnäyttelyllä! Edellisestä onkin aikaa jo 2 ja puoli vuotta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti