keskiviikko 6. elokuuta 2014

Hampuriin


Tässäpä kutsu Hampurin näyttelystä, josta olen jo hieman täällä puhunut. Viime syksynä sain yhteydenoton galleristilta, ja hän pyysi minua osallistumaan mukaan vaihtuviin yhteisnäyttelyihin galleriassaan. Enhän itse olisi tajunnut edes etsiä kyseistä paikkaa, vielä vuosi sitten olin onnellisesti äitiyslomalla. Sovimme näyttelystä syyskuuksi 2014, jotta minulle jäisi riittävästi aikaa valmistaa kokonaisuus käytännössä tyhjästä.

Onneksi sain inspiraation marraskuussa, ja nyt nuo Saksaan lähtevät teokset ovat vain pieni osa isoa uutta maalauskokonaisuutta, jonka työstämiseen menee vielä tovi jos toinenkin. Mutta voisi sanoa, että tämä näyttely on alkusysäys Toivon Valtakunnalle. Minnehän kaikkialle muualle sarjan teoksia vielä esille päätyykään?

En tiedä, mitä odottaa Hampurin näyttelyltä. En tiedä, voisiko se poikia jotain lisänäyttelyä tms. Saksassa. En ole laittanut sille näyttelylle mitään tavoitteita, niin ei sitten tule pettymyksiäkään. Pääasia on, että saan työkokemusta kansainvälisyydestä. Se tuntuu mukavalta ja hiukan jännittävältäkin ajatukselta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti